За життям популярної української телеведучої та акторки Лілії Ребрик слідкує понад 700 тисяч людей. Буквально на днях Лілія вийшла із самоізоляції: майже три тижні довелося просидіти вдома після того, як тест на коронавірус виявився позитивним! Для ведучої, яка не звикла сидіти без діла, це було справжнім випробуванням.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка виклала яскраве фото, на якому Лілія задерла ніжку і весело посміхнулася в камеру.

"Прокидайтеся завжди з правої ноги! #прокинулисьусміхнулись А у вас який настрій? Опишіть смайликом", - попросила ведуча.

Нещодавно Лілія поділилася радісною новиною: в її Insta-родині - шалене поповнення, тепер за її сторінкою слідкує 700 тисяч людей! ""❤️700 000!❤️ Поважна і серйозна для мене цифра! Відчуваю відповідальність перед кожним своїм підписником! І завжди дуже цікаво - хто кожен з вас?".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу" з ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.