На Чортківщині шукають безвісти зниклого мешканця села Шульганівка Ігоря Березовського, який пішов з дому 20 березня і досі не повернувся.

Особливі прикмети: на вигляд чоловікові 30 років, 180 сантиметрів зросту. Спортивна статура, коротке волосся, карі очі.

"При отримані будь якої інформації щодо можливого місцезнаходження хлопця, телефонуйте за номером 0979487728", - благають знесилені рідні.

Тим часом у Вроцлаві безвісти зник 24-річний Владислав Щур 1996 року народження. Востаннє хлопця бачили 9 місяців тому: 13 червня 2020 року о 9 ранку він був у клубі Wyspa Tamka на березі річки Одра. Майже рік заплакана матір безрезультатно шукає свою дитину. Жінка дякує кожному, хто поширить інформацію.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.