У Тернополі зупинилося серце знаної викладачки, доцента кафедри педагогічного університету Зубрик Андріани Романівни.

Про це повідомив колектив Тернопільського національного педуніверситету на сторінці закладу.

"З сумом повідомляємо про непоправну втрату для усього нашого університетського колективу. Підступна хвороба забрала життя у Зубрик Андріани Романівни, кандидата філологічних наук, доцента кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови.

Андріана Романівна - це живчик, який запалював енергією усіх довкола, це завжди усміхена, радісна, щира, щедра, креативна викладачка, колега, мама, дружина. Таких людей у світі одиниці. Просто яскравий вогник нашого колективу... дуже теплий та неповторний...

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Неможливо ніколи буде забути численні виступи, мистецькі заходи, студентські конференції, організовані нашою неймовірною Андріаною Романівною, її дисциплінованість, голос та сміх. Андріаночко, Ви назавжди у наших серцях, ми Вас ніколи не забудемо... Щирі співчуття рідним і близьким... Про час прощання буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні від університету.

Нагадаємо, раніше Тернополяни попрощаються з трагічно загиблим героєм: рятував з вогню маленьких братів

Як повідомляє портал Знай.ua Батько і син отримали страшні опіки при вибуху, тіла-суцільна рана: "Помоліться за їх життя"

Також Знай.ua писав, що Маленьке янголятко "скупалося" в окропі, мама в сльозах благає про допомогу: "Врятуйте Русланчика"