Сьогодні, 20 березня, у світі відзначають День щастя. З цієї нагоди телеканал «1+1» опублікував в Instagram знімки своїх ведучих та популярних українських зірок, які показали, із ким вони почуваються щасливими.

До публікації потрапили світлини подружжя телеведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, Дмитра Комарова із дружиною, та багатьох інших.

До слова, Горбунов також засвітився на знімку із популярною українською співачкою Тіною Кароль.

«З ким ви почуваєтеся щасливими? Відмічайте тих людей в коментарях. А ми вітаємо вас з Міжнародним днем щастя і бажаємо бути щасливими незалежно від жодних обставин», - написали на сторінці телеканалу.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

«Всіх зі святом Щастя, бажаю любові, і щастя, і світу, і добра на землі, і щоб всі були здорові, і щасливі, і гарного настрою, і відпочинку на вихідних, і гарної погоди», «Щаслива від зустрічей з донькою та онуками!», - пишуть у коментарях українці.

Додамо, що тим часом відома українська телеведуча Катерина Осадча показала, як проводить час у Грузії.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана.