На Тернопільщині правоохоронцям вдалося розшукати повернути додому літнього чоловіка, який страждає на проблеми із пам’яттю. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, 19 березня близько 16:00 патрульні помітили дідуся, який самотньо брів узбіччям траси М-19 "Доманове – Тереблече". Вони зупинилися та поцікавилися, чи не потрібна чоловікові допомога. Виявилося, що той не пам’ятає, хто він і звідки іде. Дідусь також не міг пригадати, де він мешкає.

Єдине, що міг сказати чоловік – що він іде в гості до батьків. Пізніше виявилося, що батьки 83-річного чоловіка вже давно померли.

У кишені в чоловіка виявили паспорт, який допоміг патрульним у розшуках родичів літнього мандрівника.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Після довгих розшуків у селі Копичинці змогли знайти 71-річну сестру та сина дідуся. Виявилося, що стурбовані родичі ще з 12-ї години дня шукають зниклого пенсіонера. Дідуся щасливо повернули додому.

«Молодці, що допомогли дідусеві!!!», - дякують небайдужим правоохоронцям тернополяни у коментарях до повідомлення.

Також у Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.ua" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох