В середу, 17 березня, у Тернополі сталося велике горе. Раптово зупинилося серце відомого лікаря з великої букви Євгена Голика.

Про трагічну звістку на своїй сторінці у Facebook повідомили колеги чоловіка, працівкники КНП "Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги".

"Колектив КНП “ТМКЛШД” висловлює щирі співчуття з приводу тяжкої та непоправної втрати світлої людини. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, аніж смерть! 17 березня 2021 року відійшов у вічність Голик Євген Юліанович. Лікар, який усе своє життя рятував людські життя. Людина великого серця, професіонал своєї справи, наставник, який понад 40 років пропрацював у лікарні швидкої допомоги, з них — понад 25 років на посаді заступника головного лікаря з лікувальної роботи", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому: "Поїздка підзаробити є дорогою в один кінець".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Польщі нахабна роботодавиця викинула українців на мороз без копійки в кишені: не заробили.

Також портал Знай.uа писав, що пара українців безслідно зникла в Польщі, вбита горем донька ллє сльози: "Де ти, мамочко?"