Стало відомо про те, що чоловіка, який вимагав мільйон гривень хабара вже сів у в'язницю, але, незабаром його можуть відпустити.

Таким чином повідомляється, що начальнику ДПІ, який вимагав мільйон гривень через посередника, обрали запобіжний захід. Гроші він отримав.

Личаківський суд міста Львів обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою начальнику районної ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Про це повідомили в прокуратурі Тернопільської області.

Прокурор наполягав на сумі застави в 2 мільйони гривень, але, суд був налаштований рішуче і поставив заставу в розмірі 5100 гривень, тобто, 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що винуватець вимагав у місцевого підприємця хабар у розмірі одного мільйона гривень. За цю суму він пообіцяв зменшити розмір штрафних санкцій за порушення законодавства.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Співробітники правоохоронних органів задокументували факт отримання грошей через посередника. Йому суд також обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та сумою застави 454 тисячі гривень.

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ взялася за любительку Путіна: допомагала " ДНР " вбивати наших хлопців. Про це СБУ повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , прикордонники не впустили в Україну актрису з РФ через зйомки в Криму. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України, розміщеному на офіційній сторінці відомства в соцмережі Фейсбук.

Також "Знай.ua" писав, що у Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Міністерства юстиції.