Вони познайомилися в університеті і довго зустрічалися. Кохали одне одного і врешті-решт вирішили одружитися. Сімейне життя Сари та Енді було безхмарним перші кілька років, поки вони не почали зневірюватися: закохані дуже хотіли дитину, але нічого не виходило.

Вони обійшли десятки лікарів, і їхні висновки не втішали: пара могла стати батьками тільки за допомогою нереально дорогої процедури, і попри це вирогідність зачаття складала лише 10%, пише DailyNews.

Парі не знадобилося багато часу, аби прийняти важливе рішення: вони всиновлять дитину, від якої відмовиться біологічна матір. Яке ж було здивування подружжя, коли після УЗД вони дізналися, що врятують від дитбудинку не одного, а відразу трьох крихіток!

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ця новина приголомшила пару, але вони навіть не подумали відмовлятися від трійнят. Адже діти – їх головна мрія! Передчасні пологи не позначилися на здоров’ї новонароджених дівчаток і хлопчика. І бездітне подружжя стало батьками Джоеля, Ханни і Елізабет.

Але історія на цьому не закінчується. Буквально за тиждень після усиновлення щасливі батьки дізнаються ще одну радісну новину – у них буде власна дитина! Енді часто говорив, що хоче близнюків, і, в це складно повірити, але його слова стали реальністю! УЗД, проведене для визначення статі дитини, показало хлопчика і дівчинку, які отримали імена Ендрю і Ебігейл.

Тепер навіть не віриться, що цим багатодітним батькам не так давно ніяк не вдавалося завести дітей. Сара і Енді зізнаються, що виховувати п’ятьох – це величезна відповідальність і не найлегша робота. Але незважаючи на втому і недосипання, молоді батьки буквально світяться від щастя!

А мораль цієї історії така: ніколи не потрібно втрачати надію! У тих, хто здатний на добрі вчинки, заповітні мрії завжди здійснюються!

Нагадаємо, у лютому 46-річний прибиральник Упендра Іхалехева (Upendra Ihalehewa) зарізав свою дружину. Після арешту він поскаржився, що неодноразово бачив привида з її обличчям.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.

Також портал Знай.uа писав, що радіостанція МДЖБ, вона ж УВБ-76 – одне з найзагадковіших місць на планеті. Це дивний передавач, який інакше називається "Дзижчалка". Вона передає дивні радіосигнали, над якими ламають голову радіоаматори з усього світу.