Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська охоче спілкується з численною армією шанувальників та ділиться з підписниками свіженькими подробицями з професійного та особистого життя. Часто Сумська викладає чудові рецепти смаколиків, які встигли припасти до душі тисячам українців.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Сумська виклала Сторіз, в якій підкинула ідею, що можна приготувати коханій жінці на 8 березня, якщо фінанси, як-то кажуть, співають романси.

Тож, акторка запропонувала приготувати просту і неймовірно смачну страву: зіркові сосиски. Інгредієнти: сосиски, картопля, зелень та сир моцарела.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Як приготувати:

Сосиски розрізати навпіл, потім ці половинки знову розрізати кожну не до кінця, розкриваючи зубочистками кожну половинку.

Скласти у формі зірочки, наповнити кожну картопляним пюре (попередньо посолити, поперчити, вбити яйце і порізану зелень) посипати зверху тертим сиром (найкраще моцарелою). Запікати 15 хвилин.

Раніше ми повідомляли, у чоловіка Сумської Борисюка "вселився" Кличко: показав Монатіку залізний кулак.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська нап'ялила мамин перуку і татовий капелюх, як виглядала майбутня Роксолана в дитинстві.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська показала, якою була в 12 років, загадкова і з перукою на голові.