Концертний директор, а тепер і дружина відомого українського співака Віктора Павліка показала, як проводить час у відпустці в Єгипті. Катерина Реп'яхова знаходиться при надії, проте це не заважає дівчині активно вести соціальні мережі та ділитися з підписниками подробицями з особистого життя.

Катя охоче публікує світлини з відпочинку та сімейні кадри. Цього разу дружина Павліка опублікувала "вагітний" колаж та розповіла про корисне, що робить для себе навіть під час відпочинку на іншому континенті.

"Навіть перебуваючи на відпочинку, я можу в будь-який момент послухати корисну інформацію про пологи, вагітність або догляд за малюком, адже в Адоніс є своя безкоштовна онлайн школа майбутніх батьків. І що цікаво, ви так само можете дивитися ефіри, перебуваючи в будь-якій точці світу", - розповіла Реп'яхова.

Нещодавно пара выдправилася на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали. Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.