Відомий український актор та чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостікоєв розповів про доленосну виставу, яка стала причиною зародження їхнього кохання.

Чоловік зізнається, що перше знайомство з Наталею сталося в інституті, коли їх поставили грати в одному із студентських вистав, пише НВ.

“У театральному інституті було дуже багато красивих дівчат, аж очі розбігалися від такої краси! На останньому курсі Ірина Молостова, відома режисерка і педагогиня, поставила спектакль “Вестсайдська історія”, в масових сценах були задіяні студенти перших курсів. Спектакль був надзвичайно популярний не тільки серед студентів, а й серед театралів Києва. Тому студенти молодших курсів прагнули потрапити в масовку. Серед них найбільш примітною була студентка-першокурсниця Наталія Сумська. Спортивної статури, коротка зачіска, виразні карі очі, дуже пластична і музично обдарована, саме те, що необхідно для мюзиклу”, – розповів Анатолій.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Хостікоєв зізнається, що довго вони з Наталею підтримували суто дружні стосунки, перш ніж між ними пройшла романтична іскра.

“Тривалий час ми були друзями, і раптом… Ось уже багато років у нас сім’я, спільні інтереси, робота, спектаклі, кіно, відпочинок, друзі, плани, мрії, подорожі і, нарешті, наш син Слава! Хіба я міг тоді в інституті подумати, що ця дівчинка стане моєю долею! Життя несподіване і прекрасне!” – згадує актор.

Зазначимо, що Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв одружені понад 20 років. У них є спільний син В’ячеслав, який також пішов стопами батьків і вибрав акторську кар'єру.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що пара закоханих українців, доля яких переплелася на сході, в зоні ООС одружилися 25 вересня.

Також Знай писав, що Роман-кулеметник, Вікторія-старша операторка зв'язку в 10-й окремій гірничо-штурмовій бригаді ЗСУ. Закохані познайомилися п'ять років тому, вони обидва були з одного міста - Рівного.

Нещодавно Знай передавав, що в селі Водяне неподалік від Донецького аеропорту священик Православної церкви України повінчав Андрія та Олесю, бійців 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади.