Стало відомо про те, що закохані сніговики перемогли на фотоконкурсі "Кращий сніговик Підгаєцької ОТГ". Обійти не вдалося нікому.

Таким чином повідомляється, що це творіння мистецтва зачепило всіх. Закохані сніговики стали переможцями на фотоконкурсі.

Композиція складається з сніговиків-молодят. Вона в білій сукні, а він на колінах перед нею. Навколо величезні квіти з паперу.

Аня Янкович висловила свою подяку всім тим, хто голосував за них на конкурсі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Зима насправді казкова і прекрасна!!! Було приємно повернутися назад в дитинство!!! Дякуємо за вашу підтримку!!! Ви найкращі!!!» - сказано в повідомленні жінки.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Фотоконкурс на кращого сніговика оголосили в понеділок, 15 лютого. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оголосив Петро Заставецький.

Умови дуже прості. Зберіть команду, ліпіть сніговика, і фотографуйтеся на тлі вашої композиції. Знімки потрібно було публікувати в коментарях під постом. Переможцем став той, кому вдалося зібрати найбільше лайків, тобто "закоханим сніговикам". Приз склав 1 тисячу гривень.

Тим часом у Львові мешканці житлового масиву Левандівка вирішили взяти все від сніжної зими та влаштували справжній парад сніговиків. Відповідні знімки місцева мешканка Софія Гдакович опублікувала на сторінці спільноти "чим живе Левандівка».

Як повідомляв портал Знай.ІА, городяни влаштували небезпечну вечірку на тонкому льоду - Рибалка дорожча за життя.

Також Знай.ІА писав, що під Тернополем молодий хлопець осідлав санки і загинув: діти так не грають.