В одній із загальноосвітніх шкіл Тернополя розгорівся неабиякий скандал за участі депутата, який залучив дітей до зйомок для телевізійного сюжету, не порадившись з батьками.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "Батьки SOS" написала мама одного з учнів Катя Кондратюк.

"Тернопіль. 25 школа. Як боротись з візитами депутатів в школи? Батьків не попередили, що місцеве телебачення зніматиме сюжет з одіозним депутатом.

Я категорично проти, щоб мої діти були декораціями в піар сюжетах зашкварених депутатів. Я вже не говорю, що батьки не могли потрапити на свято, бо короновірус. А воно взагалі стоїть без маски, бо ж телебачення!", - пише жінка.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Мова в цій історії йде про скандально відомого депутата міськради Олександра Росомаху, який збирається будувати багатоповерхівку на місці зеленої зони.

"Набридла політика? Хочеться на вихідні позитиву, вмикаю відео з дитячого свята, а там ДЕПУТАТ!!! Не просто депутат, а людина, яка "за збігом обставин" отримала майже гектар землі в місцевому парку і будуватиме там чергову багатоповерхівку - пан Росомаха. Парк, який забудовуватиме Росомаха, в кілометрі від школи, в самій школі діти навіть не мають залу для фізкультури і взимку просто розгортають сніг на подвір’ї.

Депутат дуже вдячний за щедрість громади і дарує дітям-декораціям цінні подарунки - аж дві книжки! Батьків звичайно ж про "дорого гостя" ніхто не попередив", - пише розлючена мама.

Раніше ми повідомляли, львівські депутати влаштували дикий мордобій на сесії.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві босий швейцарець ледь не замерз на смерть біля метро

Також "Знай.uа" писав, що українців тероризує банда неадекватів, тримають в страху ціле місто, застрелили прямо на вулиці.