У Тернополі поліція розшукує людей, які стали свідками інциденту 15 січня на зупинці "Центральний ринок".

Пенсіонерка 1936 року народження виходила з маршрутки №12, водій передчасно закрив двері і тим самим затис жінку. Пасажири, що залишилися в салоні, почали кричати, і маршрутник відкрив двері. Бабуся буквально випала на тротуар, а чоловік просто закрив двері і поїхав далі.

Перехожі викликали жінці швидку, її доправили до травматологічного відділення, де лікарі констатували закритий уламковий перелом правої плечевої кістки. Медики повідомили у поліцію.

Правоохоронці вже встановили особу водія та взяли взірці крові, щоб перевірити її на вміст алкоголю. Сам водій стверджує, що про травмування пасажирки нічого не знає. Поліція просить свідків інциденту повідомити деталі за телефоном (096)197 68 38 або на лінію “102″. Анонімність гарантується.

Раніше у Тернополі затримали водія маршрутного таксі, який сів за кермо будучи в стані алкогольного сп'яніння. На проспекті Степана Бандери поліцейські затримали водія маршрутки. Правоохоронці зупинили автобус через те, що в його салоні було занадто багато пасажирів. Як з'ясувалося, він перевозив 33 пасажири замість належних 23 осіб відповідно до кількості сидячих місць.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. Водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці.