Стало відомо про те, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Таким чином, повідомляється, що в Тернополі чоловік прийшов до супермаркету для того, щоб придбати антисептик для рук, адже це та річ, яка так вкрай необхідна під час карантину.

І ось, виявилося, що даний товар може продаватися в зв'язку з обмеженнями через поширення коронавірусу. Виходить, що заборонили продавати те, що необхідно для того, щоб знизити ризик заразитися. Логіки тут мало.

Антисептик для рук, фото Pxhere

Варто відзначити, що з 8 січня в Україні ввели локдаун, триватиме він до 24 січня.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

І ось, українці зіткнулися з проблемою. У супермаркеті вони не можуть придбати не продовольчі товари в супермаркеті, за типом шкарпеток, шампунів, і як виявилося, навіть антисептиків.

Супермаркет / скріншот з відео

Прем'єр-міністр України Максим Степанов відповів на обурення українців тим, що у них було достатньо часу на те, щоб зробити це заздалегідь.

Умови локдауну, Кабінет міністрів України

Міністр додав, що Онлайн людина все ще може купити шкарпетки і футболки і зазначив, що йому теж не подобаються карантинні обмеження.

Нагадаємо, Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні.

Як повідомляв Знай.uа, Міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун, що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин.

Також Знай.uа писав, що Комаровський розповів, яким тестам на коронавірус можна вірити.