Стало відомо про те, що буде з районною лікарнею в Тернополі. Депутати знову все вирішили самі.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 17 грудня, пройшли позачергові збори Підгаєцької міської ради. Одне з важливих питань, яке там обговорювалося-внесення змін до створення виконавчого комітету Ради.

На зустрічі з керівником політичних груп з головою міської ради Мереною Ігорем, був обговорений склад самого виконкому. На щастя, вдалося знайти спільну мову з усіма партіями.

Проект рішення, який розглядали, вже чомусь змінений, а в самому списку з'явилися кандидатури раніше не узгоджені на зборах керівників фракцій. Даний проект рішення на голосування поставили "пакетом", що унеможливило голосувати за кожну кандидатуру окремо. У процесі обговорення депутати внесли пропозиції додати кілька членів виконкому, що забороняється чинним законодавством.

Популярні новини зараз

Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Районна рада чомусь (дуже дивно чому) не передала своє комунальне підприємство "Підгаєцька центральна районна лікарня" до складу Підгаєцької міської ради. Райрада на сьогодні без голови і заступника, а значний склад депутатського корпусу сьогодні мають вже мандати в міській раді, а про районну лікарню, таке враження, забули" - пише Петро Заставецький.

Так як будівлю не передали на баланс, кошти в бюджеті 2021 року закладені не були. А ще навесні там говорили про те, як за бюджетні гроші купували нове обладнання.

Так як будівлю не передали на баланс, кошти в бюджеті 2021 року закладені не були. А ще навесні там говорили про те, як за бюджетні гроші купували нове обладнання.

Нагадаємо, раніше Чернівецького лікаря розлютили противники карантину: "Схаменіться вже, місць в реанімації немає!"

Як повідомляє портал " Знай» У Києві медики принесли під вікна Шмигалю обгризені кістки - " де гроші?"

Також "Знай" писав, що На Закарпатті головний інфекціоніст запросив мітингувальників до лікарні: "хто хоче на екскурсію?"