Стало відомо про те, що помер відомий музикант з Тернополя. Валерій Ільков грав на гітарі в групі Gunz Live Band.

Таким чином, повідомляється, що про цю втрату повідомив гітарист іншої групи, під назвою Los Colorados. Ростислав Фук пише, що Тернопіль втратив найбільшого музиканта.

Помер відомий Тернопільський музикант, фото: соціальні мережі
помер відомий Тернопільський музикант, фото: соціальні мережі

Його музика і щирість назавжди залишиться в серцях людей, які його знали і поважали.

Що стало причиною смерті-невідомо. Потрібно дочекатися офіційної інформації.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Також портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні-абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада Про введення в Україні карантину вихідного дня.

[/embed]