Як приготувати неймовірно смачні картопляні палички. Легко в приготуванні, і неможливо втриматися.
Таким чином, для того, щоб приготувати цю страву, вам знадобляться наступні інгредієнти:
- Картопля-300 грамів;
- Яйце - 1 штука;
- Молоко-350 грамів;
- Дріжджі;
- Цукор - 1 ч. л.;
- Сіль-2 ч. л.;
- Часник-4 зубки;
- Паприка-0,5 ч. л.;
- Зелень за смаком;
- Сука-600-700 грамів;
- Рослинна олія для смаження.
Спочатку потрібно відварити картоплю, потім його очистити, і ще теплим пом'яти так, щоб не було грудочок. У вас повинна вийти однорідна картопляна маса.
Далі вам потрібно підігріти молоко, щоб воно по температурі було як картопля, але, точно не гаряче. Виливаємо туди молоко, і ретельно перемішуємо.
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Після цього додаємо дріжджі, сіль, цукор, паприку, зелень, часник і яйце. Знову все потрібно ретельно перемішати.
Додаємо половину потрібної борошна, і кладемо всю цю масу в тепле місце на хвилин 40, потрібно щоб воно підійшло. Далі додаємо залишок борошна, і знову вимішуємо, так як воно повинно бути м'яким.
Наповнюємо те, що у нас вийшло, в кондитерський мішок. У невелику каструлю ллємо масло, близько півлітра, і розігріваємо. Туди виживаємо вміст в мішку, приблизно по 5 сантиметрів, а потім обрізаємо ножицями.
Вийде близько 10 штук.
Смажити їх потрібно по 4-5 хвилин, до золотистої скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал " Знай.ІА , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також " Знай.ІА писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів