Стало відомо про трагічний інцидент, який стався в Тернопільській області. Кривавий любовний трикутник.

Таким чином, повідомляється, що через велику любов і постійні ревнощі, чоловік вбив власну дружину. Вона любила одного, але доводилося жити з іншим.

Їх будинок зараз прямо як у фільмі жахів, він повністю залитий кров'ю жінки.

У момент смерті жінки, зайшов їх вісімнадцятирічний син. Він дивився на те, як вмирає його мати, і нічого не міг з цим зробити.

Побачивши батька, який був весь в крові, хлопець все зрозумів, і відразу ж викликав співробітників правоохоронних органів.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Місцеві жителі розповідають, що сім'я була благополучною, всі про них відгукувалися позитивно, тому, новина про страшну розправу стала справжнім шоком.

Коли у Ольги з'явився коханець, в родині ніби пробігла чорна кішка. Вона навіть пішла від чоловіка, і жила у нього близько півроку.

Потім, жінка все ж повернулася назад до чоловіка, він був дуже радий цьому, і говорив що любить її. Але, була проблема-Ольга його вже не любила. Через це були постійні конфлікти.

Після того, як Сергій розправився з дружиною, а син викликав на нього поліцію, чоловік втік до кладовища, і там намагався звести рахунки з життям. Медикам вдалося його врятувати, і зараз він знаходиться в поліції.

Нагадавши, українці визнані найнещаснішою нацією Європи.

Як повідомляв портал Знай, харків'яни повстали проти диктатури Лукашенка в Білорусі, Янукович перед очима:"ми з вами, брати".

Також портал Знай писав, що білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.