Молодому тернополянину потрібна допомога після страшної ДТП. Про це розповіла дружина потерпілого Іванка Берлізова на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 25-річний далекобійник з Тернопільщини Максим Берлізов постраждав у страшній ДТП. В результаті хлопець отримав перелом ребер, перелом щелепи, перелом черепа, забій легенів, серця і головного мозку.

Читайте Знай в Google News!

"Те що я відчувала вранці в суботу 28.11 ніколи не забуду. Дзвінок о 7.48: "Ваш чоловік потрапив в аварію... живий Крики, паніка, сльози, нерозуміння або мені говорять правду. Незнання як дитині пояснити куди мама збирається і чого збирає татові речі. Реанімація і слова лікаря: "у вашого чоловіка перелом хребта, перелом ребер, перелом щелепи, черепа, забій легенів, серця і головного мозку. Він у вас народився в сорочці що залишився живий" - написала Іванка Берлізова.

Максим Берлізов, фото: Facebook Іванка Берлізова
Максим Берлізов, фото: Facebook Іванка Берлізова

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Завдяки допомозі рідних, друзів та колег жінка змогла знайти лікарів, які готові прооперувати Максима, а також реанімобіль, який перевезе його до Тернополя. Попереду у чоловіка ще безліч операцій і довга реабілітація. Сім'я Максима не має коштів, щоб оплатити послуги лікарів, тому його дружина звернулася за допомогою до небайдужих людей, з проханням допомогти врятувати чоловіка.

"Чесно навіть не можу вам передати як у мене караїться серце коли моя дитина стає на коліна молиться і просить щоб Боженька дала татові здоров'я і щоб він ходив. Я прошу Бога щоб все було добре і він встав на ноги і вас всіх небайдужих прошу допомоги. Я вірю він в мене дуже сильний він впорається. Прошу всіх не байдужих людей допомоги коштами хто скільки може на лікування мого Максима. Велике спасибі і низький уклін всім тим хто вже допоміг, ви дали мені впевненості що все буде добре" - додала Іванка Берлізова.

Публікація Іванки Берлізової: Facebook
Публікація Іванки Берлізової: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молода Українка потрапила в страшну аварію в Словаччині, рідні молять про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька львів'янка бореться з агресивним раком, прогнози лікарів вселяють надію

Також, "Знай.uа" писав, що у недоношеного янголятка пухне голова, заплакана мама благає про допомогу