Співачка Ірина Федишин зробила кар'єру на сцені, стала мамою і дружиною. Вона регулярно публікує цікаві відео та фото на своїй сторінці в Instagram. Цього разу співачка запропонувала підписникам озвучити свої новорічні бажання.

У черговому пості Ірина опублікувала свою фотографію з милою посмішкою і ніжним макіяжем. Федишин зробила фото сама. На ньому вона в м'якому повсякденному образі з ніжним макіяжем. На артистці брючний костюм коричневого кольору з коротким піджаком і розкльошені широкими брюками. Під піджаком у неї чорний легкий топ.

У підписі до фото співачка запитала у передплатників, що вони хочуть побажати один одному перед святами. Під постом коментатори розповіли, що хочуть побажати всім здоров'я, щастя, щасливого дня і року. Були й ті, хто вирішив зробити компліменти з приводу образу співачки, побажали їй добра, тепла і миру.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Ірина Федишин поділилася рецептом улюбленої страви свого старшого сина. Зірка показала, що може блищати не тільки на сцені, але і на кухні. Цього разу вона приготувала курячі котлети. Співачка виклала покроковий рецепт смачної і корисної страви.

Також Знай повідомляв, що Ірина Федишин вирішила поділитися з передплатниками враженнями від минулого літа. Вона виклала красиву фотографію, на якій вона зображена в літній майці і шортах. Ірина зазначила, що це літо було хорошим для неї та її родини.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська співачка Ірина Федишин похвалилася білосніжною посмішкою і пишними принадами. Ірина Федишин порадувала шанувальників свіжим фото, на якому постала радісною і усміхненою. Співачка позувала в наряді пастельних кольорів - світло-бузковій сукні з глибоким декольте і білому піджаку.