У Тернопільській міській раді повідомили про смерть начальника управління обліку та контролю за використанням комунального майна Володимира Мединського.

У Тернополі раптово помер співробітник міської ради. Володимир Мединський працював на посаді начальника управління обліку та контролю за використанням комунального майна.

Сергій Надал вже повідомив городянам трагічну новину і написав на своїй сторінці, що Володимир Мединський був одним з кращих співробітників міськради. Він віддавав всього себе службі і суспільству. Його запам'ятають, як душу колективу. Також Надал висловив співчуття рідним і близьким покійного. Про причини смерті Мединського поки не повідомляється.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові помер міський чиновник Микола Савуляк. Він працював на посаді заступника начальника відділу ГУ Держпраці. Чоловік пішов з життя на 41 році. у нього залишилися дружина і діти. Стало відомо, що чиновник помер від ускладнень коронавірусу.

Також Знай писав, що на Тернопільщині коронавірус забрав життя відомого лікаря. З життя пішов головний лікар Центру медичної допомоги у Збаражі Валерій Домбік. У регіоні це вже 10-та смерть медика від коронавірусу. колеги і пацієнти висловили співчуття родині померлого медика.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі померла ветеран медичної сфери регіону, колишній головний педіатр області Оксана Іноземцева. Жінку вбив коронавірус і ускладнення, викликані інфекцією.