У Тернополі шукають рідних жінки, яка втратила пам'ять. У благодійному фонді "Карітас" шукають, хто міг би знати мешканку обласного центру, яка опинилася в притулку.

Про жінку, яка втратила пам'ять, розповіли співробітники благодійного фонду. Вони написали пост про неї на сторінці Фонду в Коломиї. Вони розповіли, що жінка пам'ятає лише те, що вона з Тернополя. Тому співробітники просять небайдужих людей допомогти розшукати родичів.

Крім того, після того як жінкою почали займатися благодійники, вони з'ясували, що у неї є психічні розлади. Про себе жінка нічого не пам'ятає і не може сказати.

Нагадавши, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 15 листопада, біля селища Чорнівка Чернівецької області загубилася мама з малолітніми дітьми. Прес-служба місцевої поліції повідомляє, що за допомогою звернулася сама жінка. По телефону Вона розповіла, що вже довгий час не може знайти вихід з лісу.