Як відомо, тварини дуже люблять ласувати фруктами. Їх не лякають зіпсовані плоди. Після таких ласощів настає веселощі. Тварини, як і люди п'яніють. В черговий раз в мережі з'явилося відео про п'яну білку.

Гризун об'ївся до стану не стояння на лапах заграв груш. У такому стані білка потрапила в об'єктив камери, а мережа отримала смішне відео. На ньому видно, як гризун застигає в одній позі і його качає з боку в бік. Білка явно втратила орієнтацію і погано тримається на лапах.

Автором відео стала мешканка штату Міннесота Кетлін Морлок. Жінка віддала тваринам груші, які зберігалися довгий час в її холодильнику. Білка об'їлася солодких і заграв груш і сп'яніла. Гризун загубився в просторі і мало не звалився з годівниці.

На наступний ранок ця ж білка прискакала на сніданок, але вже отримала насіння і кукурудзу замість п'яних груш.

Нагадавши, Знай повідомляв, що при перевезенні різдвяної ялини для Рокфеллерівського центру в Нью-Йорку робітники виявили крихітну сову. птах міцно вчепилася в гілку дерева і подолала великий шлях. Волонтери та ветеринари взялися допомогти сові. Північноамериканський мохноногий Сич був названий Рокфеллером і відгодовується перед випуском назад в дику природу. Його відвезли практично на 300 кілометрів від будинку.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Також Знай писав, що житель Канади протягом 25 років годує єнотів. Пухнасті товстуни приходять до нього, щоб отримати чергову порцію ласощів і порадувати чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятують старого верблюда з приватного зоопарку.