Житель Великобританії Ян Джонс відправився в Індію в якості співробітника благодійної організації. У цій поїздці він примудрився захворіти всіма небезпечними інфекціями і навіть отримати укус отруйної змії.

У чоловіка діагностували коронавірус, малярію, лихоманку денге. Його госпіталізували в лікарню після укусу отруйної чорної королівської кобри. Це сталося в селі недалеко від індійського міста Джодхпур. Про цей випадок йдеться у виданні The Indian Express.

Медики виявили типові ознаки отруєння зміїною отрутою-втрата гостроти зору і труднощі при ходьбі. Індійські лікарі запевнили пацієнта, що незабаром ці труднощі повинні пройти самі по собі.

Ян Джонс є колишнім лікарем і приїхав до Індії щоб налагодити співпрацю благодійної соціальної ініціативи, яка підтримує традиційних ремісників. Він після приїзду оселився в приміщенні складу зазначеної організації. Тут його і вкусила кобра.

Після того, як чоловік потрапив до лікарні, його сім'я оголосила про збір коштів на лікування. Син Яна Себ Джонс розповів, що його батько під час цієї поїздки вже перехворів коронавірусом, малярією, лихоманкою денге. Сам Ян вважає, що залишився живий після стількох хвороб тільки завдяки доброму серцю.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що за перші 9 місяців 2020 року з січня по вересень від коронавірусу офіційно померло 4300 осіб. Однак не ця хвороба стала лідируючою за кількістю летальних випадків.

Також Знай повідомляв, що за минулу добу зафіксували 10 945 нових випадків.

Нещодавно Знай передавав, що тревел-блогер Михайло Зарубін, розповів, як уряд Австралії підтримує своїх громадян під час пандемії.