У Тернополі розшукують жінку, яка пішла з дому майже 2 місяці тому і не повернулася. У поліції розповіли про подробиці і попросили надати будь-яку наявну інформацію.

Так пропала Тетяна Цибрій. 35-річна жінка вийшла з дому ще 1 жовтня і більше її ніхто не бачив. Вона проживає в Тернополі. До сьогодні місце її знаходження невідоме. Рідні просять допомогти знайти зниклу.

Правоохоронці попросили надати будь-яку інформацію про зниклу жінку на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Києвом розшукують підлітка з зеленими очима. Молодий чоловік вийшов з дому 16 листопада і не повернувся. Рідні та поліція просять допомогти у пошуках. На вигляд йому 16-17 років, зріст 170 см, Худорлява статура, волосся темно-русяве. Був одягнений в темно-зелену куртку і спортивні штани, на ногах кросівки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай писав, що на Харківщині розшукують жінку, яка пішла з дому і зникла безслідно. За інформацією правоохоронців, розшукується 80-річна мешканка міста Дергачі Олена Зубенко. За словами родичів, востаннє вони бачили її вранці 20 листопада. Тоді пенсіонерка вийшла з дому і назад не повернулася.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зник 15-річний підліток. За інформацією правоохоронців, розшукується неповнолітній Сорока Олексій Віталійович. Хлопчик 2005 року народження 21 листопада 2020 року пішов з дому і досі не повернувся. Юнак має наступні прикмети-зріст 152 см, Худорлява статура, русяве волосся, коротку стрижку. Був одягнений в чорну куртку і чорні штани.