21 листопада помер отець церкви Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ у Тернополі Василь Сподар. Священнослужитель пішов з життя на 72 році життя.

Про смерть отця Василя повідомили на офіційній сторінці храму в Facebook. У повідомленні йдеться, що пішов з життя настоятель храму і священнослужитель отець Василя. Також є прохання помолитися за упокій душі.

Священнослужитель народився 12 липня 1948 року в селі Мости Городоцького району Львівської області. Пішов у вічне Боже царство 20 листопада 2020 року.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Калуші пройшли похорони загиблого священнослужителя. 6 листопада пройдуть похорони настоятеля храму в Хотині Дмитра Кишенюка, який загинув від коронавірусу. Церемонія пройде о 12: 00 у храмі Святого Миколая Хотині. Йому було 63 роки. коронавірус виявився сильнішим і чоловік помер у лікарні від ускладнень.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Також Знай писав, що Московський Патріархат Української православної церкви (УПЦ МП) зазнав трагічної втрати. Священнослужитель архімандрит Серафим (Дмитро Іванович Дудка) був виявлений мертвим на березі Дністра в Чернівецькій області.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині коронавірус забрав життя ще одного священнослужителя. Молодий чоловік помер від ураження легень. У віці 44 років помер настоятель парафії Святих Апостолів Петра і Павла в Бережанах ігор Кожидло.

Про кончину священнослужителя повідомила Львівська архідієцезія РКЦ. Священнослужитель заразився коронавірусом і тривалий період часу боровся із захворюванням. Однак хвороба вразила майже всі легені чоловіка і він помер.