Мер Тернополя Сергій Надал побував на відкритті пішохідного мосту у Тернополі та розповів, як розвивається місто. Він торкнувся теми розвитку інфраструктури.

Міський голова, який переміг на місцевих виборах з величезним відривом, відкрив пішохідний міст над дорожньою розв'язкою. Надал розповів, що Тернопіль активно розвивається, будуються нові житлові будинки, а також з'являється нова сучасна інфраструктура міста.

Не забув він відзначити, що в останні роки оновлені були парки і сквери, зроблений ремонт на вулицях міста. нещодавно побудували Гаєвський міст, а сьогодні відкрили Пішохідний.

Далі Надал похвалився, що будівництво цього мосту обійшлося бюджету міста безкоштовно. Головними спонсорами будівництва стали бізнесмени. Завдяки співпраці з соціально-відповідальним бізнесом-компанією "Креатор-Буд", вдалося зберегти кошти бюджету. Завдяки допомозі бізнесу городяни отримали зручний перехід через жваву магістраль міста.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 16 листопада відзначила 90-річний ювілей відома тернополянка Раїса Невмержицька. Вона була репресована, а потім реабілітована, пройшла випробування сталінськими таборами і носила статус «ворога народу». Мер Тернополя Сергій Надал привітав ювілярку та висловив теплі побажання.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також Знай писав, що на Тернопільщині відкрили дитячий будинок сімейного типу. Подружня пара Алексієвих ростить шістьох дітей. Багатодітна родина живуть у селі Озерна.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі реконструюють колектор, в якому довгі роки протікала річка Рудка. Капітальний ремонт даної ділянки парку Шевченка в Тернополі не просто прикрасить місце відпочинку городян, а й вирішить екологічну проблему в Тернопільському ставі.