На Тернопільщині жінка загинула від короткого замикання та пожежі. Медики не змогли вирвати її з лап смерті.

85-річна мешканка села Ігровиця Тернопільської області потрапила до реанімації з опіками рук, ніг та тулуба. Її знайшов родич, який прийшов провідати літню жінку. Він викликав швидку.

Як з'ясувалося, в будинку розгорівся вогонь через коротке замикання в електропроводці. Жінка отримала опіки рук, ніг та тулуба. Медики доставили постраждалу в реанімацію, але там вона померла від отриманих травм.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з настанням холодів все частіше розгораються пожежі, так як люди намагаються зігрітися всіма способами. Так у Києві на ринку згоріли магазини. У Голосіївському районі міста Київ, у п'ятницю, 20 листопада, сталася масштабна пожежа. Там горів ринок, який знаходиться на вулиці Заболотного, 46-а.пожежа зачепила 100 квадратних метрів.

Також Знай писав, що під Кропивницьким під час пожежі загинула ціла сім'я. 18 листопада, стало відомо про пожежу в селі Варварівка, що в Запорізькій області. У ньому загинуло чотири людини, включаючи дві дитини, дошкільного віку. Вогонь знищив будинок. Пожежники впоралися з вогнем менш, ніж за годину, але людей не змогли врятувати.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті двоє людей загинули у пожежі. 16 листопада близько 18: 00 в селі Саджава Богородачанського району, в житловій кімнаті літньої кухні сталася смертельна пожежа. В результаті загоряння був знищений матрац площею 2 квадратних метри і закопчені стіни будівлі. Однак два чоловіки виявилися заручниками вогню і загинули.