Пенсіонерка з Бережан попалася на гачок шахраїв і позбулася накопичень. Вона втратила 50 тисяч гривень.

На Тернопільщині представники ромської національності прийшли на подвір'я жительки Бережан. Троє жінок і один чоловік попросили допомогти, так як нібито одній з жінок стало погано. Господиня зайшла в будинок, а "гості" за нею. Поки допомагали "хворий" пенсіонерку обікрали інші гості.

Коли жінка випровадила нежданих гостей, вирішила перевірити чи все на місці. У цей момент вона помітила, що вони стягнули 1000 доларів, 13 тисяч гривень і кілька польських купюр.

Потерпіла спробувала наздогнати шахраїв, але вони швидко сіли в машину і поїхали. Після цього мешканка Бережан звернулася в поліцію. Правоохоронці встановлюють особи шахраїв.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові красива дівчина з білим волоссям пограбувала магазин. Красуня зазіхнула на дрібні товари. Співробітники правоохоронних органів намагаються встановити дані невідомої особи. Дівчина потрапила на камери відеоспостереження.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Також Знай писав, що літня мешканка Тернополя залишилася без грошей і даху над головою через шахраїв. Світлана Палей повірила чоловікові, який подзвонив і розповів, що нібито її син потрапив в аварію і потрібні гроші, щоб відкупитися від тюремного терміну.

Нещодавно Знай передавав, що поліція в Тернополі розшукала і затримала шахрая, який обдурив не один десяток жінок у віці 18-28 років. Правоохоронці задокументували 50 випадків шахрайства. Молодий чоловік обіцяв виправитися і навіть повернути всі кошти, які він обманним шляхом привласнив.