З наближенням холодів і зимових свят господині починають планувати раціон харчування і навіть експериментувати на кухні. На цей раз пропонуємо приготувати м'ясний рулет з начинкою з грибів, сиру і горіхів.
Інгредієнт
- свинина – вирізка) - 1-1, 5 кг;
- гриби-400 грам;
- торехи;
- вершкове масло;
- сіль, перець - за смаком.
Спосіб приготування
Вирізку потрібно розрізати уздовж, але не до кінця, а так, щоб вона розкрилася. Після цього потрібно надрізати уздовж ще раз-вправо і вліво, щоб з м'яса вийшов відносно плоский пласт. Це буде основа рулету. Її потрібно відбити. М'ясо повинно стати м'яким, але в ньому не повинно бути отворів і поривів. Відбитий шматок потрібно посолити і поперчити.
Далі можна приступити до приготування начинки. Для цього гриби потрібно порізати і відварити, подрібнити і обсмажити цибулю. Гриби і цибулю обсмажуються до золотистої скоринки. Після цього до них додають сир, горіхи.
Готова начинка викладається на заздалегідь підготовлене м'ясо. Все разом загортається в рулет. Кінці м'яса потрібно підвертати всередину, щоб начинка не вилазила. Скріпити рулет можна нитками. Перед запіканням рулет потрібно обсмажити в маслі до отримання золотистої скоринки. Випікати рулет потрібно близько 1 години при температурі 200 градусів.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Після цього потрібно дістати блюдо, видалити нитки і можна подавати до столу.
Нагадавши, Знай писав, Як приготувати м'ясні пальчики з грибами і солодким перцем.
Також Знай розповідав, як створити м'ясний рулет "бичаче око" з яйцем.
Нещодавно Знай показував, як приготувати хрусткі рулети з м'ясом.