Смачний обід для всієї родини хочеться приготувати не тільки у вихідні, але і в будні дні. Простий рецепт ароматного і соковитого страви дозволить урізноманітнити харчування. Горщики з м'ясом, квасолею і грибами замінять перше і друге блюдо, заощадять час господині і полюбляться всім членам сім'ї.
Інгредієнти
Для створення страви знадобиться м'ясо, бобові, гриби і овочі. Якщо хочеться приготувати нежирний обід, то потрібно взяти яловичину. В інших випадках можна взяти свинину або навіть баранину.
- 500 г яловичини (свинини ,баранини);
- 200 г квасолі;
- 300 г помідорів;
- 300 г грибів;
- 200 г болгарського перцю;
- 150 г цибулі;
- Сіль, перець, рослинне масло.
Спосіб приготування
Перед початком роботи потрібно замочити квасолю. Краще це зробити на ніч, щоб вона легше і швидше розварилася. Далі квасоля потрібно відварити. Поки вариться квасоля потрібно дрібно нарізати м'ясо.
Далі потрібно попрацювати з овочами. Лук, гриби, перець потрібно очистити від шкірки і кісточок і дрібно порізати. Помідори ріжуться невеликими кубиками.
Далі на сковороду викладається цибуля і обсмажується до напівготовності. Потім до нього додається м'ясо. Сюди ж додаються гриби. Все разом смажиться до випаровування вологи. Всю суміш потрібно посолити і поперчити. Далі додаються помідори і перець.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Обсмажена суміш викладається в горщики. На неї викладається квасоля. Зверху кладеться ще один шар м'яса з овочами. Все заливається невеликою кількістю води і відправляється в духовку на 1 годину. Випікати блюдо потрібно при температурі 180 градусів.