На Тернопільщині днями невідомі змалювали громадський туалет у парку культури та відпочинку. Вони залишили на стінах і дверях кабінок написи фломастерами.

Інцидент стався в Чорткові в ніч з 2 на 3 листопада. Поліцейським вдалося встановити особи вандалів і притягнути їх до відповідальності. Зловмисниками виявилися троє місцевих жителів у віці 19-25 років.

5 листопада пройшла зустріч міського голови Чорткова Володимира Шматька з цими молодими людьми. Молоді люди розповіли, що в ту ніч були напідпитку, тому вчинили такі дії. Після цього вони принесли вибачення за вандалізм. Туалет розмалювали тільки двоє з трьох друзів, але прибирати її будуть всі.

Правоохоронці склали протокол на кожного з друзів за адміністративне правопорушення. Вони тепер будуть прибирати змальований туалет протягом тижня два рази на день.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Тернополем невідомі вималювали стіни нещодавно відремонтованого громадського туалету. Мерія звернулася до всіх небайдужих городян за допомогою в пошуку вандалів, які зіпсували комунальне майно.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Також Знай писав, що в Запоріжжі вандали розгромили могили на кладовищі. Вандали скалічили пам'ятники і надгробки в гонитві за металевими куточками. Їх вони хотіли здати на металобрухт.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом вандали осквернили пам'ятник у Парку Слави. Пам'ятник присвячений Героям Небесної Сотні. Споруду встановили біля храму, але це не завадило їм поглумитися над конструкцією і зірвати прапор.