На Тернопільщині розшукують безслідно зниклу жінку. Вона вийшла з дому і більше назад не повернулася. Про зниклу пише прес-служба Нацполіції в Тернопільській області.

68-річна жінка має одну помітну особливо-одне її око косить і менше іншого. Гелена Соловій вийшла з дому в селі Горигляди вчора 4 листопада і до сьогоднішнього дня про неї нічого невідомо. Рідні та близькі не знають, де вона може перебувати.

Поліція просить односельців і жителів найближчих населених пунктів повідомити будь-яку відому їм інформацію про цю жінку. Також правоохоронці попросили вказати на можливе місце знаходження зниклої.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка з блакитними очима, який зник у ніч з 30 на 31 Жовтня. Він вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Хавалко Володимир Іванович проживає в селі Теофіпілка Козівського району.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай писав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка зі шрамом після травми. Він пішов з дому 29 жовтня і більше не повертався. Рідні не знають, де він може перебувати.

Нещодавно Знай передавав, що жінці, яка прожила на вулиці кілька років, допомогли відновити паспорт і повернутися до нормального життя. Історія тернополянки зворушила волонтерів, які допомогли їй зібрати документи. У міграційній службі оформляють паспорт нового зразка, але документ видадуть тільки після перевірки особи жінки.