У Тернополі городяни обурилися тим, як був відремонтований тротуар. Вузька частина вулиці стала ще вже і пройти по ній вже неможливо. Такий тротуар з'явився на Стецько. Там виявився стовп і дорожній знак прямо посеред проходу.

Про таку перешкоду для пішоходів розповіли небайдужі тернополяни у групі»мами на дорозі". Жителі показали вузький прохід, стовп і знак, які загороджують частину і так вузького тротуару. Також в пості йдеться, що людям доводиться виходити на проїжджу частину, щоб обійти перешкоди. Городяни вважають, що тут може пройти тільки той, хто важить до 45 кілограм.

У коментарях до посту керівник прес-служби Тернопільської міської ради Мар'яна Зварич розповіла, що електричний стовп не було можливості перенести в інше місце.

Нагадавши, Знай повідомляв, що тернополяни скаржаться на роботу світлофора в центрі міста. Новий нещодавно встановлений пристрій зробив перехід вулиці з чотирма смугами руху неможливим. Світлофор запрограмований на певний час для переходу пішоходами проїжджої та розділової смуги. Людям дано всього 27 секунд, щоб перейти вулицю.

Також Знай писав – що величезні ями, старі будинки, які потребують відновлення, засохлі саджанці, які посадили не там, де треба, - все це показав депутат Київради Андрій Андрєєв, прогулюючись по Солом'янському району.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що осінні дощі та негода нагадали про діряві дахи тернополян. Знову на поверхні опинилося питання необхідності ремонту житлових будинків, який комунальники обходять стороною. Так у будинку по вулиці С. Петлюри, 4 протікає дах.