Смачний рецепт першої страви-справжня рідкість. Густа, навариста і дуже ароматна так можна сказати про солянці. Цей рецепт змусить закохатися в це блюдо всіх, хто спробує його. Для приготування знадобляться доступні продукти, які можна придбати в будь-якому магазині.

Інгредієнт

  • яловичина, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • огірки солоні, 2 шт;
  • сосиски, шинка і салямі, 0.5 кг;
  • томатна паста, 5 ст. л;
  • лавровий лист, перець чорний, сіль, оливкова олія за смаком;
  • зелень і лимон, оливки і каперси.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно добре відварити м'ясо. Бульйон повинен вийти наваристим і ароматним. Всі м'ясні інгредієнти потрібно підготувати поки вариться бульйон-нарізати півкільцями або на четвертини. Огірки нарізаються невеликими кубиками.

Сосиски, шинка і салямі обсмажуються разом з цибулею. Коли все дійде до напівготовності, то потрібно додати огірки і інші інгредієнти. Далі потрібно обсмажити все разом протягом 2-3 хвилин. Всю готову масу перекладають в бульйон. Додаються спеції, каперси і оливки. Всі разом потрібно проварити ще 5-7 хвилин і подаємо до столу.

Нагадавши, Знай писав, що печеня, супи, запіканки, м'ясо і каші, приготовані в горщиках, надзвичайно смачні і дають дивовижне відчуття затишної старовини, коли наші молоді ще прабабусі готували їжу в печі.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Також Знай, що печінковий паштет можна готувати як з курячої, так і з яловичої печінки. Для тих хто любить, може спробувати свинину або індичку.

Нещодавно Знай передавав, що салат " Прага» - справжнє блаженство навіть для гурманів. Він дуже сподобається багатьом. Спробуйте, не пошкодуєте.