Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно одружився з молодою Катериною Реп'яховою, яка працювала в його команді концертним директором і давно була прихильницею цього співака. 25-річна дівчина стала об'єктом уваги громадськості, на її сторінці з'являються оригінальні і відверті знімки. В черговий раз Реп'яхова порадувала українців знімком топлес.

Нова фотографія показала витончену фігуру Реп'яхової. Вона відображена на тлі світлої стіни. Дівчина рукою обіймає себе, прикривають оголені груди. В руках у неї яскраве перо або екзотична квітка в оранжево-чорно-бардових кольорах. Вона прикриває їм обличчя.

З одягу на Реп'яховій тільки картата спідниця, а зверху немає нічого, навіть нижньої білизни. Волосся вона поклала в акуратні локони на плечах, а на обличчі малопомітний макіяж. У підписі до фото Реп'яхова зізналася, що відчуває себе безпорадною, а також поцікавилася у передплатників їх мріями і бажаннями.

Нагадавши, Знай повідомляв, що український народний артист Віктор Павлік і його молода наречена Катерина Реп'яхова планували одружитися 18 серпня, проте життя внесло свої корективи і одруження довелося перенести на невизначений термін. Причиною стала смерть сина Павлика, який довго боровся з онкологічним захворюванням.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай писав, що колишня дружина Віктора Павлика Лора Созаєва розповіла про стосунки загиблого Павла Павлика з батьком.

Нещодавно Знай передавав, що молода дружина українського співака Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.