У Тернополі повідомили про смерть дитячого лікаря Зміян Лідії Василівни. Вона працювала лікарем-педіатром у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Про смерть медика повідомила адміністрація лікарні на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що адміністрація лікарні висловлює щирі співчуття рідним і близьким лікаря. Однак немає інформації про причини смерті медика.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Прикарпатті помер священик. 21 жовтня помер священик Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ отець Петро Євчук. Священик віддав 29 років служінню Господу. У момент смерті йому було 57 років. Народився отець Петро 11 липня в селі Підгірці Львівської області.

Тажке Знай писав, що 21 жовтня в Дніпропетровській області в місті Нікополь пішла з життя Тетяна Савченко. Вона була головлікарем 3-ї поліклінники. Причиною смерті стала коронавірусна інфекція.

Нещодавно Знай передавав, що 20 жовтня, на сайті Бучацької центральної районної лікарні (Тернопільська область) з'явилася інформація про раптову смерть справжнього ангела в білому халаті-57-річного Барака Євгена Олексійовича. Колеги медика висказали слова співчуття рідним і близьким померлого лікаря.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Показати ще