В ефірі телеканалу СТБ стартувало нове шоу»Холостячка". Цього разу 16 чоловіків поборються за серце однієї претендентки. Нею стала актриса Ксенія Мішина. Вже в першій програмі актриса познайомилася з одним з учасників-тернополянином Назаром Дзівульським. Про це пише телеканал 24.

Чоловік запросив Ксенію на окреме побачення, на якому вони познайомилися ближче. Під час бесіди Назар розповів Ксенії про свою сімейну драму, про сина про бажання створити міцну сім'ю.

Актриса була здивована відвертістю претендента на її серце і в кінці програми вона вручила чоловікові троянду. Вона також висловила повагу за те, що він поодинці виховує сина і не розчарувався у відносинах через нерозуміння з колишньою дружиною.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Ксенія Мішина розповіла на своїй сторінці в Instagram, як почалися зйомки програми. Актриса зазначила, що дуже хвилювалася і це було дуже помітно. Вона звернула увагу на те, що навіть в незвичайних умовах зйомок її інтуїція загострилася і навіть допомогла в деякому роді.

Також Знай писав, що Одним із сюрпризів романтичного реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною на СТБ стала участь у ньому Андрія Шатирка - вже відомого в Україні молодого блогера, ведучого і музиканта-початківця.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися.