У мережі опублікували рецепт смажених пиріжків з капустою. Згадати смак дитинства дуже легко.
Таким чином, тісто виходить досить м'яким, а головне повітряним. З начинкою можна також поекспериментувати.
Інгредієнт:
- 2 ст. л. сухих дріжджів
- 0,5 л картопляного відвару
- 2 ст. л. цукру
- 1 кг борошна
- 2 курячих яйця
- щіпка солі
- 2 ст. л. цукру
- 50 г рослинної олії
- 1 качан капусти
- 1 морква
- 1-2 цибулини
Спочатку потрібно розвести сухі дріжджі в теплому картопляному відварі, а також додати дві столові ложки цукру. Все це залишаємо на 15 хвилин.
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
У борошно вливаємо дріжджі з відваром і добре заважаємо. Далі додаємо курячі яйця, дрібку солі, і рослинне масло. В результаті тісто має вийти еластичним, і ні в якому разі не прилипати до рук.
Тісто варто залишити на годину в теплому місці, попередньо накривши рушником.
За цей час вам потрібно нашаткувати капусту, нарізати дрібно цибулю, і натерти моркву. Все це тушкуємо в катанці, і додаємо спеції.
Щоб тісто не приставало до рук, потрібно змастити їх рослинним маслом. Потім формуєте форму пиріжків, і смажите на середньому вогні.
До речі, в начинку пиріжків можна також додати варені яйця або подрібнені помідори і зелень.
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.иа" , що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.иа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецепт ожинового флану з шоколадним бісквітом.