У Тернополі розшукують 29-річну жінку. Вона 15 жовтня вийшла з дому і не повернулася. Рідні повідомили про зникнення в поліцію.

У Тернополі розшукується 29-річна Червінко Анастасія Володимирівна. Вона вийшла з дому близько 19 години вечора і пропала.

Рідні та поліція просять повідомити будь-яку наявну інформацію про зниклу молоду жінку на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що Балаклійський районний відділ поліції встановлює місцезнаходження 37-річної Альбіни Корнієнко, яка 13 жовтня близько 18:00 пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася. Правоохоронці та рідні просять допомогти розшукати жінку.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині рідні та поліція розшукують 66-річного чоловіка, який пішов з дому та не повернувся. Правоохоронці просять надати будь-яку інформацію про зниклого. Куземчак Михайло Іванович 1954 року народження пішов з дому і не повернувся. Він проживає в селищі міського типу Гусятин в Тернопільській області.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка, який пішов у ліс за грибами і не повернувся додому. У поліцію звернулася дружина зниклого. Жінка повідомила про зникнення чоловіка близько 2 години ночі 11 жовтня. На щастя, зниклого вдалося розшукати в лісі і повернути додому завдяки злагодженій роботі правоохоронців.