У Тернополі опалювальний сезон починається 16 жовтня. Про це повідомив сайт Тернопільської міської ради. Сергій Надал вже підписав розпорядження про це.

З 16 жовтня розпочнеться подача тепла не тільки в школи, лікарні та дитячі садки, але в будинки тернополян.

"За останніми даними Українського гідрометцентру, найближчими днями в Тернополі спостерігатиметься зниження середньодобової температури повітря. Місто зробило все можливе, щоб підготуватися до початку опалювального сезону. Відтак, протягом завтрашнього дня тепло вже почне надходити до дитсадків, шкіл, лікарень міста, а також до будинків мешканців Тернополя", - заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Також міська влада нагадала, що запуск опалювальної системи триватиме три доби. За цей час буде запущено все обладнання і подано тепло в будинки і установи. Крім того, міська влада зазначила, що аварійні служби працюватимуть і у вихідні дні.

КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" попередили тернополян, що запуск опалення триватиме кілька днів, тому вони попросили пускати їх фахівців в технічні приміщення будівель і поставитися з розумінням до їх роботи. Також комунальне підприємство попередило, що при запуску опалення може виникнути необхідність проведення ремонтних робіт, що також зажадає допуск фахівців до обладнання.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні вже найближчими днями стартує опалювальний сезон.

Також Знай писав, що мер Львова Андрій Садовий розповів про те, коли саме буде включено опалення у Львові.

Нещодавно Знай передавав, що Віталій Кличко дав добро на включення опалення в Києві.