Чоловік замінив своєму синові маму, яка кинула дитину і чоловіка відразу після народження. Причиною такого рішення став синдром Дауна у дитини. Жінка категорично відмовилася від відповідальності і пішла.

Євген поодинці ростить сина Мішу. Для цього він на 1,5 роки пішов у декретну відпустку і навчився міняти підгузники, готувати їжу, доглядати за малюком. Молодий тато із задоволенням гладить сорочечки і повзунки, водить сина в басейн і гуляє з ним. Звичайно, маленькій родині допомагає бабуся.

Вона доглядає за онуком, так як Євгену довелося вийти на роботу, щоб прогодувати дитину і себе, а також займатися розвитком малюка. Батько розповів, що у Міші є відставання в розвитку, тому потрібно більше часу і коштів на заняття з такими дітьми.

Євген порівняв виховання дитини з синдромом Дауна із завданням у фізиці із зірочкою. Вона трохи складніше, але не нерішуче завдання. Тато із задоволенням говорить про розвиток малюка і навіть веде свій блог в соцмережах.

Нагадавши, Знай повідомляв, що американець Мухаммед бзік відкрив свій будинок для невиліковно хворих малюків. Чоловік став прийомним батьком для десятків дітей зі смертельними недугами.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай писав, що пішки, трамваєм, на метро-такий маршрут щодня долає 18-річний Влад з Харкова. У вересні він став першим студентом соціально-економічного коледжу з синдромом Дауна.

Нещодавно Знай передавав, що жінка взяла під опіку дітей з синдромом Дауна. Росіянка Оксана Гладишева удочерила 8 дітей, 5 з яких з синдромом Дауна.