На Тернопільщині рідні та поліція розшукують 66-річного чоловіка, який пішов з дому та не повернувся. Правоохоронці просять надати будь-яку інформацію про зниклого.

Куземчак Михайло Іванович 1954 року народження пішов з дому і не повернувся. Він проживає в селищі міського типу Гусятин в Тернопільській області.

Правоохоронці та рідні просять допомогти знайти чоловіка та надати будь-яку інформацію про нього на номер гарячої лінії 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 18-річного Данила Папушкіна, який поїхав кататися на велосипеді і не повернувся додому. Близькі кажуть, що раніше він ніколи не пропадав. 12 жовтня, близько 12 години дня хлопець пішов з дому, щоб покататися на велосипеді. Після цього зв'язок з ним обірвався. Рідні розповіли, що телефон хлопця вимкнений з обіду 12 жовтня.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Знай писав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка, який пішов у ліс за грибами і не повернувся додому. У поліцію звернулася дружина зниклого. Жінка повідомила про зникнення чоловіка близько 2 години ночі 11 жовтня. Вона занепокоїлася, коли чоловік не повернувся додому.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернуласяь. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження. Рідні та поліція просять надати допомогу в пошуках цієї жінки.