Сучасний ритм життя не дозволяє жінкам довго стояти біля плити, але це не означає, що про смачну і корисну їжу можна забути. Приготувати ніжні страви можна швидко завдяки оригінальним рецептами. На цей раз ми пропонуємо вашій увазі незвичайний спосіб приготування курки з картоплею.
Інгредієнт
- куряче філе-1 кг;
- морква - 1 штука;
- кабачок – 1 штука;
- цибуля - 1 штука;
- Яйце куряче - 1 штука;
- сіль, перець - за смаком;
- картопля-6 штук;
- болгарський перець 2 штуки;
- сир-200 грам.
Спосіб приготування
В першу чергу потрібно зробити фарш-куряче філе і цибулю пропустити через м'ясорубку. Після цього морква і кабачок пропускаються через дрібну тертку. Також господині можуть моркву потерти на дрібній тертці, а цибулю дрібно порізати і обсмажити їх окремо. Овочі і фарш потрібно перемішати. У підготовлений фарш вбивається яйце, додаються сіль і перець.
Картоплю потрібно почистити і нарізати кільцями. Кільця картоплі потрібно викласти на змащене маслом деко. На кожне кільце викладається курячий фарш. Зверху кладеться болгарський перець порізаний дрібною соломкою картопля і м'ясо потрібно накрити фольгою. Все відправляється в духовку на 40 хвилин і випікається при температурі 200 градусів. Через 40 хвилин блюдо витягується з духовки і посипається тертим сиром, а потім знову відправляється в духовку на 10 хвилин. Після цього можна діставати і подавати на стіл.
Нагадавши, Знай, як готувати пиріжки з курячим філе.
Також Знай писав, що можна приготувати запечену картоплю по-турецьки.