На Тернопільщині 50-річна донька вбила власну матір за те, що та вийшла зі своєї кімнати. Трагедія сталася в селі Жабинці Гусятинського району 4 жовтня. Смерть 75-річної жінки констатувала бригада медиків, яка виїхала на виклик. Про це повідомили в Нацполіції Тернопільської області.

Також стало відомо, що 50-річна дочка загиблої була в цей момент в стані алкогольного сп'яніння і не хотіла визнавати, що саме вона вбила матір. Жінка розповіла, що вона святкувала свій день народження. Коли гості стали йти, з кімнати вийшла її мати і вирішила попрощатися з ними, але дочка почала заперечувати. Літня жінка замахнулася на неї тростиною, з якою ходила.

Дочка вихопила у неї з рук цю тростину і почала наносити удари. Після цього Літня жінка впала і померла на місці. Її дочка наполегливо твердила, що її мати невдало впала, але сліди крові на ліжку і на підлозі. Також виявили і спроби замити кров на поверхнях.

Правоохоронцям вдалося зібрати всі докази провини 50-річної жінки та оголосити про підозру за статтею 121 ч.2 Кримінального кодексу України. Суд має обрати їй запобіжний захід.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині протягом останніх трьох років розгорталася історія, яка ще раз нагадала про необхідність говорити з близькими людьми. Літній жінці-мешканки села під Тернополем, довелося ходити по судах, щоб повернути у свою власність будинок і магазин, які обманним шляхом привласнила її дочка.

Також Знай писав, що у Львівській області шукали молоду дівчину, яка загубилася в лісі.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині 20 вересня в страшній аварії загинули мати і дочка-підліток. Чоловік, який перебував за кермом, госпіталізований до лікарні у вкрай важкому стані.