В Україні супермаркети із завидною постійністю потрапляють в скандали і неприємні ситуації, намагаючись продати прострочену або зіпсовану продукцію. Таргани і булочках і прогірклий крем в тістечок – це найкраще, що може бути. У гіршому варіанті покупці отримують сушених мишей або маринованих родичів, щурів в салатах і крупах.

Вкотре на Тернопільщині спалахнув скандал через зіпсовані продукти харчування, які продавалися під виглядом свіжих. У місті Бучач покупці придбали вершкове масло, а вдома з'ясували, що воно вкрите цвіллю.

Користувач розповів, що він купив продукти в магазині «Надія» на перехресті. Місцеві жителі в коментарях розповіли, що це вже не перший випадок, коли в цьому магазині продають несвіжі продукти.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українець придбав у київському супермаркеті торгової мережі "Фора" три десятки яєць, кожне з яких виявилося зіпсованим. Про це повідомляє телеграм-канал "Народний Ревізор", який спеціалізується на публікації скарг на неякісні продукти, інші товари широкого вжитку та магазини, які їх продають.

Також Знай писав, що одеситка Ірина Коновал на всю країну розповіла і показала, чим годують дітей у школі, де навчається і її дитина. Виявилося, що школярам дають прострочені батончики.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі місцева мешканка купила буханець свіжого хліба, проте поласувати ним так і не змогла-всередині вона виявила комаху.