Тернополянин, який раніше був чиновником і бізнесменом, влаштувався працювати вчителем. Андрій Газілішин розповів про це на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік виклав фотографію з дітьми і написав, що після 20 років підприємництва і роботи в міських установах вирішив повернутися в школу. Також він розповів, що прийняв таке рішення, так як все життя був в душі вчителем. Згодом він зрозумів, що його покликання-вчити дітей. Тепер він створює школу, в якій буде комфортно всім. Він хоче стати для дітей надійним другом, наставником і підтримкою.

Андрій Газілішин також розповів, що у нього є ідея створити умови, в яких би діти зрозуміли, що у кожного з них власне покликання і власний шлях. Чоловік пише, що кожен з його учнів повинен розуміти, що хтось буде конструювати кораблі, а хтось складати вірші. Головне-знайти своє покликання і стати щасливим.

Нагадавши, Знай писав, що у Кривому Розі понад 20 класів шкіл пішли на самоізоляцію. Місцева влада вважає, що поширення COVID-19 в освітніх установах відбувається через недбалість учнів та їх батьків. Про ситуацію в школах міста розповіла директор Департаменту освіти і науки Кривого Рогу Тетяна Крипак.

Тажке Знай повідомляв, що з 1 жовтня у Києві закриватимуть усі загальноосвітні школи та дитячі садки - фейк. Про це розповів Віталій Кличко. Він заявив, що такі відомості є нічим не підкріпленими чутками.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі почалася панахида за вбитою завучем школи №11 Анжелою Макаренком. Труну з тілом жінки виставили в будинку скорботи на Микулинецькій.