На Тернопільщині шукають чоловіка, який зник кілька днів тому. Поліція Теребовлянського району Тернопільської області розшукує 41-річного жителя села Великий Говилів.

Кучма Андрій Володимирович 22 вересня вийшов з дому, сказавши, що він їде на роботу. Після цього він зник, а вдома його більше не бачили.

Поліція просить всіх, кому що-небудь відомо про зниклу людину повідомити на гарячу лінію 102.

Варто відзначити, що в Україні щодня пропадають люди різного віку. Більшість з них зрештою повертаються додому, але є й ті, хто зникає назавжди. Причиною пропажі людей можуть бути сварки з рідними, проблеми зі здоров'ям, пам'яттю.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довгі.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.