На Тернопільщині, як і по всій Україні, діє "пташиний" ринок, де продають тварин. Загальновідомо, що тут тварин не прилаштовують в хороші руки, а доводять до голодної смерті і кидають напризволяще. У Тернополі дане місце не вперше викликає обурення городян.

Цього разу тернополянка показала на фото, як тварин віддають чоловікові та жінці ромської національності. Вона обурилася, що на ринку віддають тварин ось таким людям, які їх, можливо, вживають в їжу або просто вбивають.

Також автор поста обурена тим, що люди несуть на цей пташиний ринок кошенят і цуценят, ще й платять гроші за «прибудову» тварин. Вона розповіла, що звернула увагу і почала лаятися з тією, яка віддавала цуценят і кошенят ромам. Вони пішли, але вона зазначила, що протягом дня тварин знову віддадуть ромам на погибель.

У коментарях люди написали, що проблема з цим несанкціонованим» пташиним " ринком на Шептицького існує вже 10 років і ніхто не може з нею впоратися. Коментатори також написали, що хтось "кришує" все це. Писали, також, що і Сергій Надал не приступив до вирішення проблеми з цим ринком. Тернополяни підтвердили, що віддавати тварин цим перекупникам Тварин Все одно, що здати їх «на м'ясорубку».

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині на одному з ринків продавали капкани. Свідомі городяни повідомили про це в поліцію і управління муніципальної інспекції. Комісія у складі правоохоронців та інспекторів виїхала на вказаний у повідомленні ринок і виявила капканоподібні пристрої

Також Знай повідомляв, що у столичному зоопарку триває "Кавуновий тиждень" , протягом якого тварини ласують цими смачними ягодами. У зоопарку показали, як зраділи кавунам хижаки – тигри, які кавунів зазвичай не їдять, проте не проти ними побалуватися.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі на одному з ринків стався неприємний інцидент-дивна жінка ходила по рядах з трупом кота в одній руці і Біблією в іншій, чіпляючись до покупців.